Customers review Products

4.9
4.9 out of 5 stars
98%
77 Reviews
5 stars 74 (96%)
4 stars 2 (3%)
3 stars 1 (1%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sort by
Rating
Newest
Helpfulness
Verified Buyer
Overstap naar Credex: een slim en goed idee!
5
23 Jun 2019
Ik heb een Jablotron 100 systeem dat goed bevalt. Helaas had ik het aangekocht bij een leverancier waar een (dure) service omheen zat. Ook voor de vervanging van batterijen en accu's werd veel geld gevraagd. Wat mij echter het meeste tegenstond was het feit dat ik geen (volledige) controle over mijn systeem had. Via de site van Credex heb ik me (helaas later) wat in zitten lezen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat dit is wat ik zocht. Een professioneel alarmsysteem met mogelijkheid om het zelf te beheren en (klein) onderhoud aan te doen tegen faire prijzen voor de componenten en een stukje service als het echt nodig is. Na contact met Credex wezen zij mij er op dat ik de service code van mijn leverancier moest hebben en dat mijn cloud omgeving door hen gedeactiveerd moest worden. Wat je dan ziet is dat dit soort leveranciers je eerst nog 'bang' proberen te maken. "U geniet meer onze volledige service", "U kunt geen updates meer doen" etc... Tenslotte zou mijn tarief ongeveer verdubbelen als ik onverhoopt toch nog een monteur nodig had en als laatste nog dat dit officieel niet mag van de fabrikant. Na veel mailcorrespondentie met die leverancier is mijn account ontkoppeld. Ook het (dure) data abonnement heb ik stop gezet. Credex heef op een zaterdagmiddag in een half uur mijn systeem weer live gezet en uitleg gegeven. Alles werkt weer top en het belangrijkste: ik snap hoe en heb er beheer over. Wat het mij heeft gebracht: * Geen duur abonnement meer voor (quasi) services en data; * Controle over mijn eigen systeem; * Een leverancier (in dit geval dus Credex) die niet alleen de oplossing brengt, maar mij ook helpt (en triggered) om mijn kennis te vergroten (ik vind dat dus ook nog eens ontzettend leuk); * Een fair prijs voor de batterijen / accu's en eventuele andere componenten. Groot compliment voor Credex dus. Mooi dat jullie ook mensen zoals ik die al een systeem hebben verder willen helpen. @iedereen verdiep je echt in de after sales en het model erachter!
Was this review helpful? 0
Response from Admin
23 Jun 2019
Dank voor uw vriendelijke woorden.
Verified Buyer
Mooi product, goede service, eerlijke prijs.
5
15 Jun 2019
Prima contact, , goed medenken en vervolgens vlot geleverd. Na installeren door mij is er door Credex online meegekeken naar de instellingen en zijn er nog wat dingen aangepast- met daarbij uitleg waarom. Hierna kon ik probleemloos online, heel handig hierbij is ook de app. Mooie kwaliteit installatie, die ik zelf kan onderhouden en eventueel aanpassen.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
top tool zonder deze tool was het mij niet gelukt
5
28 May 2019
Dit is een tool die ons geweldig heeft geholpen, er wordt meegekeken in je systeem wat compleet veilig is en de hulp die hierdoor geboden kan worden stijgt boven alles uit. Zonder deze tool had ik het niet voor elkaar gekregen. mijn advies , DOEN en voor de echte Hollanders....het kost niets
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Uitstekend
5
11 May 2019
De service van de heer Ligthart, heb 'k als zeer goed ervaren. Deskundig en snel. De lifetime service zoals bij aankoop van de Ja-100 inbegrepen, heeft zijn nut bewezen.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
indienststelling van het systeem
5
28 Apr 2019
Het Jablotron systeem kan ik nog niet beoordelen, hiervoor moet het zijn dienst nog bewijzen. De software is in elk geval gebruiksvriendelijk (maar zeer uitgebreid) en de ondersteuning van Credex flexibel en professioneel (zelfs op zondag ka je erop rekenen).
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Goede service, ook als er eens een misverstand is mbt de bestelling wordt het snel opgelost. Top dus!
5
20 Apr 2019
Mooi product, degelijk afgewerkt.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Jablotron
5
16 Apr 2019
Aanrader! Zelf alarmsysteem geïnstalleerd en deze werd even nagekeken op afstand, op de juiste werking van het systeem.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Uitstekende snelle service , goed alarmsysteem
5
25 Mar 2019
Bij credex gekeken naar jablotron alarmsysteem , had een paar vragen en een offerte gevraagd naar 80 serie . Kreeg direct antwoord via mail dat ik beter kon kijken naar 100 serie en dat ze de volgende dag belde , en dat gebeurde . Na wat overleg uitgekomen bij 103kry met buitensirene en binnensirene met 2 bedienpanelen enz enz . Na een scherpe offerte besteld en daarna naar een paar dagen geleverd aan huis . Alles gemonteerd , daarna s'avonds gebeld voor afspraak voor aanmelden MY JABLOTRON en nakijken via VNC , toen vroegen ze of ik laptop klaar had staan want dan was alles direct voor elkaar . Echt super tevreden over offerte , levering en hulp .
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
topservice! Zelf installeren lukt ook al ben je geen pro.
5
04 Mar 2019
Na ontvangst van het uigebreide jablotron systeem (incl. binnen/buitensirene/PG output (domotica link) ben ik aan de slag gegaan. Wetende dat Credex altijd klaar staat om snel een antwoord te geven op vragen, geeft dit heel wat zelfvetrouwen om dit systeem te configureren. Samen met de hulp van de MyCredex support en het overzichtelijk software pakket is de missie geslaagd! Na een finale online review door Frank beschik ik nu over een prima alarmsysteem dat ik volledig zelf kan beheren! Een aanrader!!
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Tevreden
5
27 Feb 2019
Goed product met een sobere afwerking en een compacte envelop.
Was this review helpful? 0

Items 81 to 90 of 430 total

Show per page