Customers review Products

4.9
4.9 out of 5 stars
98%
77 Reviews
5 stars 74 (96%)
4 stars 2 (3%)
3 stars 1 (1%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sort by
Rating
Newest
Helpfulness
Verified Buyer
Perfect om je jablotron installatie te koppelen met je lampen etc
4
15 Dec 2019
Ik heb al jaren een Jablotron alarmsysteem en een domotica systeem (home assistant). In het begin heb ik deze aan elkaar gekoppeld met een jablotronmodule waarop ik z wave sensoren heb gezet. Dit werkte goed maar het nadeel is dat je maar twee PG koppelingen kon maken per z wave sensor. Met deze jablotron hub kun je al je sensoren en PG's koppelen! Het principe is simpel; de jablotron module wordt gekoppeld via een usbstick die in een soort raspberry pi zit. In de beschrijving van de hub staat dat er Z wave wordt gebruikt, maar dit is volgens mij niet correct. Ik heb geen z wave module gezien (ook zelf niet nodig want die had ik al in mijn home assistant installatie). Installatie is makkelijk. En je kan dan via een website node red flows maken die je hebt gelinked aan home assistant. Tot nu toe lijkt dit goed te werken. Het enige wat ik nog niet goed zie is of en hoe "het computertje" kan worden geupdated. Ik zag dat de node red versie vrij oud is die erop stond. De jablotron module wordt natuurlijk prima up to date gehouden via F -link.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Goede en deskundige service!
5
12 Dec 2019
Na wat googlen en verschillende systemen te hebben bekeken op beurzen voor het Jablotron 107kry gekozen. Het jablotron systeem heeft heel wat instellingen zodat je het helemaal naar wens kan instellen. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De support op afstand was nodig om alles in te stellen, door de complexe omvang van mijn project. Goede en deskundige service! Zeer tevreden Belgische klant.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
BAT-80A saft Batterij / Accu
5
19 Nov 2019
Snelle levering v/d (originele) accu.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
gemakkelijk in gebruik, goede opvolging en bijstand
5
07 Nov 2019
gekozen voor een klein basis alarm, heel tevreden over het eerste telefonisch gesprek, gemakkelijke levering, eenvoudige montage, perfecte telefonische hulp bij indienststelling
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Volwaardig beveiligingssysteem
5
28 Oct 2019
Volwaardig beveiligingssysteem voor een consumentenprijs. Goed zelf te installeren al is het even puzzelen
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Perfecte support, Prefessioneel, Empatisch, begripvol en boven al Kennis van zaken
5
27 Oct 2019
Nadat een dubieuze Jablotron "partner" het alarm geïnstalleerd- en later ook deels vernageld had, was er totaal geen support van Jablotron zelf en de Nederlandse distri. Echter, met de hulp van Credex Alarmsystemen hebben we het alarm niet alleen weer feilloos laten functioneren, de inrichting is ook veel intuïtiever dan het daarvoor was ingesteld. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Kennis van zaken. Niet alleen van de techniek maar ook van hoe je het toepast!! Top, nogmaals hartelijk dank voor de overweldigende goede support.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Hoogwaardig product. Goede support.
5
14 Oct 2019
Kwalitatief hoogwaardig product. Redelijk makkelijke installatie, moet wel technisch inzicht hebben. Goede support.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Muy buena atención, todo funcionando correctamente
5
12 Sep 2019
Atención perfecta en el soporte para la instalación de la alarma Jablotron. El envío de los productos fue también muy rápido. Frank estuvo atento en todo momento durante la instalación. La comunicación fue muy buena y sencilla también por correo electrónico.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Snel en correct!!!
5
15 Jul 2019
Zoals steeds een zeer correcte en vlotte service ontvangen van Credex team!!!
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Mooi compacte sensor
5
26 Jun 2019
Zeer mooi compact vormgegeven sensor, beter weg te werken dan de grote sensor. Let wel goed op de plaatsing van de schroef met magneet-ring wanneer geen (contra-) magneet gebruikt wordt om ruimte te besparen, want de plaatsing komt nogal nauw (staat helaas ook niet in handleiding beschreven).
Was this review helpful? 0
Response from Admin
26 Jun 2019
Zie bijgevoegde image voor juiste plaatsing.

Items 71 to 80 of 430 total

Show per page