Customers review Products

4.9
4.9 out of 5 stars
98%
77 Reviews
5 stars 74 (96%)
4 stars 2 (3%)
3 stars 1 (1%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sort by
Rating
Newest
Helpfulness
Verified Buyer
Nuttig accesoire
5
04 Jan 2019
Heel makelijk te monteren en heel handig om alle kabels te verbergen en beschermen.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Compleet product wat meer kan dan je verwacht, en uitstekende service.
5
06 Dec 2018
Jablotron JK-110KR Doe-Het-Zelf draadloos alarmsysteem set met LAN alarmsyseem aangeschaft voor woonhuisbeveiliging. Bij de keuze van het systeem had ik bewust gekozen om niet gebruik te maken van een GSM module uit gemakzucht en kostenbesparing. Nadeel is wel dat het kabelmodem dat de verbinding met internet onderhoudt wel van een stroom/spanningsbron (UPS) moet zijn voorzien die bij uitval van netspanning het kabelmodem nog enige tijd daarna laat functioneren. Met de bijzonder goede voorlichting van de heer Lighthart en de duidelijke documentatie heb ik het systeem geïnstalleerd en werkbaar gekregen. In eerste instantie gooide het kabelmodem nog wat roet in het eten vanwege door mijzelf erin aangelegde beperkingen. Maar met de service van de heer Ligthart werkt nu alles naar behoren en ben ik zeer tevreden. Erik
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
all in all very happy
5
25 Nov 2018
It has been a pleasure doing buisness with, fast and good service. A lot of knowledge to the products and willing to help all time. Support is very competent and makes things happen.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Bedankt voor de service!
5
24 Oct 2018
Alarmsysteem gekocht bij een bedrijf wat nu inmiddels niet meer bestaat, gelukkig, gebeld met Credex en mijn verhaal voor gelegd. Blijkt dat ik een gsm module moest hebben en dat alles opnieuw ingesteld moest worden. Frank is bij ons geweest om de gsm module te installeren en alles opnieuw in te lezen . Tot zover ging alles goed maar ik moest even een andere sim aanschaffen, dit gedaan via de vriendendeal op de site van Credex. Sim ontvangen maar toen bleek dat er software update's nodig waren en deze heeft Frank via internet voor ons geregeld . Gewoon een top service en ons alarm werkt nu eindelijk zoals het zou moeten en dat na ruim 5 jaar. Door schade en schande wordt men wijs en Frank heeft ons super geholpen met het gehele systeem TOP! Dit bedrijf weet dus WEL waar ze over praten.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Goede service, goed product.
5
13 Oct 2018
Makkelijk te installeren, alleen had ik een probleem met tamper storing. Na wat zoeken en denken kwam ik er achter dat mijn controlpanel deur open stond. Daardoor is de switch geactiveerd, dus tamper storing. Deurtje erop en storing was weg. Na dat de installatie klaar was, mail gestuurd naar Credex. Credex heeft toen ingebeld en alles gecontroleerd en hij werkt goed, en ook via mijn telefoon kan ik het alarm erop of eraf halen. Helemaal top.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Zakelijk
5
22 Sep 2018
MKB bedrijfsinstallatie, vele aanbieders maar niet één zoals Credex, klant centraal en service eerst dan komt de rest. Systeem werkt direct met duidelijk uitleg en gedegen bedrijfsprotocol. Onze bedrijf installatie met meer dan 40 melders perfect opgeleverd. Hier moet je zijn voor de juiste bedrijf beveiliging.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
easy install
5
17 Sep 2018
easy install, better range then the smaller ones
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Uitstekend
5
06 Jul 2018
Ruim 2 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar een nieuw alarmsysteem voor mijn ouders en voor mij zelf. Eerdere alarmsystemen hebben ons geleerd dat het zeer betrouwbaar moet zijn omdat je het anders na verloop van tijd niet meer gebruikt vanwege de valse meldingen. Uiteindelijk bij Credex uitgekomen en zeer goed advies gekregen. Aanvankelijk had ik mijn bedenkingen bij een draadloos systeem maar Frank overtuigde mij dat dit echt goed werkt. De installatie was eenvoudig en de vragen die ik nog had werden snel en duidelijk beantwoord. Het sysyteem is nu ruim 2 jaar in gebruik en ik moet toegeven dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Zowel bij mij als bij mijn ouders geen storingen en het allerbelangrijkste, geen enkele valse melding! Kortom een uitstekend systeem en goede service van Credex.
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Tout était parfait
5
28 Apr 2018
Très bien conseillé avant l'achat se qui a facilité l'installation. La vérification de l'installation à distance à répondu à mes attentes. Je conseille vivement de travailler avec cette société. Manu
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Hyvä palvelu
5
25 Apr 2018
Loistava ja nopea palvelu. Hannu - Kuusisto / Varsinais-Suomi
Was this review helpful? 0

Items 101 to 110 of 430 total

Show per page