Ajax Systems

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en modern alarmsysteem voor uw woning of bedrijf, dan is Ajax een uitstekende keuze. Ajax is een innovatief beveiligingssysteem dat gebruik maakt van draadloze technologie, slimme detectoren en een gebruiksvriendelijke app.

List Grid

Items 1-36 of 100

Set Descending Direction
Page
per page

Wat zijn de voordelen van een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarmsysteem biedt u vele voordelen ten opzichte van traditionele alarmsystemen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 • Draadloos: Ajax alarmsystemen zijn volledig draadloos, wat betekent dat u geen kabels hoeft te trekken of gaten hoeft te boren om het te installeren. U kunt de detectoren eenvoudig op elke gewenste plek plaatsen en verplaatsen. Bovendien werkt het systeem op batterijen die tot 7 jaar meegaan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over stroomuitval of lege batterijen.
 • Slim: Ajax alarmsystemen zijn slim en leren van uw gedrag. Ze kunnen bijvoorbeeld automatisch inschakelen als u weggaat of uitschakelen als u thuiskomt. Ook kunnen ze zich aanpassen aan de omgeving en onderscheid maken tussen echte inbraken en valse alarmen. Zo kunt u met een gerust hart uw huis of bedrijf achterlaten.
 • Gebruiksvriendelijk: Ajax alarmsystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen via een app op uw smartphone of tablet. U kunt het systeem op afstand in- en uitschakelen, de status van de detectoren bekijken, meldingen ontvangen, camerabeelden bekijken en nog veel meer. U heeft dus altijd de volledige controle over uw beveiliging.
 • Mooi: Ajax alarmsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Ze hebben een strak en modern design dat past bij elk interieur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen om uw systeem naar uw smaak aan te passen.

Hoe werkt een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarmsysteem bestaat uit drie hoofdcomponenten: de hub, de detectoren en de app.

 • De hub is het hart van het systeem. Het is een centrale eenheid die draadloos verbonden is met alle detectoren en met uw internetrouter. De hub analyseert de signalen van de detectoren, stuurt meldingen naar uw app en naar de meldkamer (optioneel), en communiceert met andere slimme apparaten in uw huis of bedrijf (zoals verlichting, verwarming, rolluiken, etc.).
 • De detectoren zijn de ogen en oren van het systeem. Ze zijn ontworpen om verschillende soorten dreigingen te detecteren, zoals beweging, opening, breuk, rook, water, temperatuur, etc. U kunt kiezen uit een breed assortiment van detectoren om uw systeem op maat te maken voor uw specifieke behoeften.
 • De app is de interface tussen u en het systeem. Via de app kunt u het systeem in- en uitschakelen, de status van de detectoren bekijken, meldingen ontvangen, camerabeelden bekijken, scenario's instellen en nog veel meer. De app is beschikbaar voor iOS en Android apparaten.

Hoe kunt u een Ajax alarmsysteem zelf samenstellen?

Een van de grote voordelen van een Ajax alarmsysteem is dat u het zelf kunt samenstellen naar uw wensen en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende pakketten die al een basisconfiguratie bevatten, of u kunt uw eigen pakket samenstellen door losse componenten toe te voegen.

Om een Ajax alarmsysteem zelf samen te stellen, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 • Het aantal zones dat u wilt beveiligen: een zone is een ruimte of gebied dat u apart wilt kunnen in- of uitschakelen. Bijvoorbeeld: de begane grond, de eerste verdieping, de garage, de tuin, etc. Voor elke zone heeft u een aparte detector nodig.
 • Het type detectoren dat u wilt gebruiken: afhankelijk van de aard van de dreiging die u wilt detecteren, kunt u kiezen uit verschillende soorten detectoren, zoals bewegingsdetectoren, openingsdetectoren, glasbreukdetectoren, rookmelders, watermelders, etc. U kunt ook kiezen uit verschillende modellen die verschillen in grootte, kleur, bereik, gevoeligheid, etc.
 • Het aantal sirenes dat u wilt plaatsen: een sirene is een apparaat dat een luid geluid en/of een fel licht produceert als het alarm afgaat. Een sirene kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een sirene heeft als doel om de inbreker af te schrikken en om u en uw buren te waarschuwen.
 • Het aantal camera's dat u wilt installeren: een camera is een apparaat dat videobeelden opneemt en doorstuurt naar uw app. Een camera kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een camera heeft als doel om de situatie te verifiëren en om bewijsmateriaal te verzamelen.

Waar kunt u een Ajax alarmsysteem kopen?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Ajax alarmsysteem, dan kunt u terecht bij onze webshop. Wij zijn een officiële dealer van Ajax en bieden u de beste prijzen, service en garantie. U kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten of uw eigen pakket samenstellen.

Wij leveren uw bestelling snel en gratis bij u thuis of op uw bedrijfsadres. U kunt ook gebruik maken van onze professionele installatieservice als u dat wenst.

Heeft u nog vragen over Ajax alarmsystemen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies op maat.