SMC Alarm Receiving Center

SMC Alarm Receiving Center is a burglary, robbery, fire or malfunction reporting cnter. The incident room then takes action by informing the key holders and / or other emergency services that you have specified. Reporting: burglary, robbery, technical, fire, tamper, passive switch-on, 24 hour test report, 230 volt failure, recovery report, battery low etc..

More info: www.smc-alarmcentrale.nl

Credex can connect you to the SMC Emergency Center free of charge.
We can arrange this for you online within 15 minutes! (only in the Netherlands)

Disponibilité: En stock
Sku
SMC-Alarmcentrale
Vous avez une question sur ce produit?
Frank

Security Monitoring Centre B.V. is onze partner wat betreft alarmcentrale dienstverlening. Security Monitoring Centre, SMC draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol – lees schriftelijke afspraken - dat wij samen met u opstellen. Naast de Alarmmeldingen kunt u een beroep op SMC doen voor 'National Response' en Camerabewaking.


Alarmmeldingen

In Nederland waakt SMC al jarenlang op flexibele en innovatieve wijze over een gestaag groeiende klantenkring. De kwaliteit van deze activiteiten komt onder andere tot uitdrukking in het ISO 9001:2000-certificaat, dat SMC als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland sinds 1992 in bezit heeft.

De dienstverlening moet voor u eenvoudig en helder zijn en daarom verwerken wij alle voorkomende alarmen op basis van een totaalconcept. Hierin zijn onder andere de volgende alarmmeldingen opgenomen:

•    Overval / paniekalarm
•    Brandalarm
•    Inbraakalarm
•    Sabotage- alarm
•    Uitval 230 Volt (stroomuitval)
•    Accu laag
•    24 uur Testmelding
•    Technisch


National Response

De SMC Alarmcentrale schakelt adequaat een van de 150 regionale partners in wanneer er vanuit uw pand een melding naar de alarmcentrale komt. Snelheid, flexibiliteit en continuïteit mag u verwachten van deze alarmopvolgingsdienst.

Opvolging en afhandeling: De melding wordt meteen geverifieerd. Bij onraad wordt deze melding doorgegeven aan de surveillant en/of andere hulpdiensten (Brandweer, politie). Eenmaal ter plaatse handelt de surveillant volgens het vooraf afgesproken protocol. Een eerste externe controle is er op braakschade. Door middel van een speciaal sleutelkluis wordt er toegang verschaft tot het pand, waarna de interne controle plaatsvindt. Inspectie van ruimtes, achterhalen van de oorzaak van het alarm en het resetten behoren tot de taken die de surveillant vakkundig uitvoert. De geconstateerde bijzonderheden worden teruggekoppeld naar de alarmcentrale. Hier wordt een rapport van bevindingen en activiteiten opgesteld, dit rapport wordt digitaal naar u gestuurd.


Over SMC

Security Monitoring Centre B.V. is onze partner wat betreft alarmcentrale dienstverlening. In Nederland waakt SMC al jarenlang op flexibele en innovatieve wijze over een gestaag groeiende klantenkring. De kwaliteit van deze activiteiten komt onder andere tot uitdrukking in het ISO 9001:2000-certificaat, dat SMC als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland sinds 1992 in bezit heeft.

Security Monitoring Centre B.V Alarmcentrale’s zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur. Deze geavanceerde systemen zijn dubbel uitgevoerd, het tweede apparaat fungeert als back-up. Voor uw veiligheid. De systemen voldoen aan de stringente eisen van het Ministerie van Justitie, het Nationaal Centrum voor Preventie, VEBON (beveiligingsbranche) en de politie.


Let op
: U kunt zich alleen aansluiten door een gecertificeerd alarminstallateur, en Credex doet dit gratis voor uw Jablotron alarmsysteem.


Avis des clients

Questions sur les produits

Aucune question pour l'instant. Soyez le premier à poser la question !